Comanda!

Cum Puteti Comanda?
Va punem la dispozitie urmatoarele posibilitati:
Telefonic: In fiecare zi lucratoare intre orele 8.30 – 16.30 la urmatoarele numere:
Orange:  0740-025-474
Online: completind formularul de mai jos.Va rugam sa completati atent toate rubricile formularului de comanda online!
Este foarte important sa ne comunicati adresa dv. de e-mail deoarece aici veti primi confirmarea comenzii.
Dupa completarea formularului online si expedierea lui ( dati click pe butonul finalizare comanda) trebuie sa va apara un mesaj de multumire. Daca nu va apare acest mesaj inseamna ca nu a fost expediata comanda.

Datele dv. personale vor fi utilizate exclusiv pentru procesarea comenzii, ele nu vor fi instrainate unor terte personae. 

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa cititi sectiunea “Intrebari Frecvente” 

In cazul in care doriti sa adresati intrebari direct consultantilor nostri va rugam sa ne sunati la unul din urmatoarele numere de telefon:
Orange:  0740-025-474

Informatii Privind Posibilitatile De Livrare

Putem sa livram produsele comandate in oricetaradin Uniunea Europeana.
In Romania va punem la dispozitie doua modalitati de livrare, astfel aveti posibilitatea sa o alegeti pe cea care vi se potriveste:

1. Prin intermediul Postei Romane: coletul ajunge la destinatie in aproximativ 3-4 zile lucratoare, din momentul in care am confirmat comanda. Plata se face ramburs (in momentul in care ridicati coletul la Posta). TAXE POSTALE 9 RON
2. Prin curier GLS: coletul ajunge la destinatie in aproximativ 48 de ore in orasele resedinta de judet si aproximativ 72 ore in celelalte localitati. Plata se face ramburs (in momentul in care curierul va inmineaza coletul).
In acest caz trebuie sa achitati 18 RON taxa de curierat.

Fiecare produs este insotit de un prospect care contine prezentarea produsului si modul de utilizare.

Atentionare: Marturiile si experientele pozitive prezentate de utilizatorii gelului cu microfibre si probiotice Dr. Hummel precum si comentariile medicilor si pacientilor prezentati in pagina noastra nu pot fi considerate dovezi. Orice efect benefic asupra organismului uman de asemenea nu poate fi considerat efect terapeutic. Fiecare organism uman este diferit astfel raspunde diferit in urma consumului gelului probiotic cu microfibre.

Acest produs nu are intentia de a diagnostica, trata, preveni nici un fel de boala!

Marturiile prezentate pe site-ul nostru reprezinta experientele pozitive autentice si reale primite de la clientii nostri care au consumat Gelul probiotic cu microfibre Dr.Hummel fiind publicate cu acordul lor.

Continutul website-ului nostru a fost inspirat din literatura de specialitate publicata de medici, cercetatori si terapeuti care practica medicina naturista. ellness Plus International - Toate drepturile rezervate.