Contact

Wellness Plus International S.R.L.

Telefon: 0744-534-558 disponibil Luni-Vineri intre orele 9-15

Adresa: str.1 Decembrie 1918 nr.4
Localitatea: Simleu Silvaniei
Judet: Salaj
Cod postal: 455300

Pentru informatii suplimentare sau intrebari legate de Gelul cu Microfibre, va rugam sa consultati sectiunea de Intrebari frecvente de pe site sau sa completati formularul de mai jos. Veti primi raspuns in cel mai scurt timp. Pentru a plasa o comanda, dati click
aici.

Atentionare: Marturiile si experientele pozitive prezentate de utilizatorii gelului cu microfibre si probiotice Dr. Hummel precum si comentariile medicilor si pacientilor prezentati in pagina noastra nu pot fi considerate dovezi. Orice efect benefic asupra organismului uman de asemenea nu poate fi considerat efect terapeutic. Fiecare organism uman este diferit astfel raspunde diferit in urma consumului gelului probiotic cu microfibre.

Acest produs nu are intentia de a diagnostica, trata, preveni nici un fel de boala!

Marturiile prezentate pe site-ul nostru reprezinta experientele pozitive autentice si reale primite de la clientii nostri care au consumat Gelul probiotic cu microfibre Dr.Hummel fiind publicate cu acordul lor.

Continutul website-ului nostru a fost inspirat din literatura de specialitate publicata de medici, cercetatori si terapeuti care practica medicina naturista. ellness Plus International - Toate drepturile rezervate.