Intrebari frecvente

1. Gelul cu microfibre poate fi consumat de copii si de femei insarcinate sau care alapteaza?
2. Gelul cu microfibre contine substante chimice, conservanti sau aditivi?
3. Ce gust are Gelul cu microfibre, poate fi consumat usor?
4. Gelul cu microfibre are efecte adverse sau contraindicatii?
5. Trebuie sa bem multe lichide pentru a obtine rezultate?
6. Cum poate Gelul cu microfibre sa actioneze asupra intregului organism?
7. Care este rolul Gelului cu microfibre în absorbţia vitaminelor, mineralelor şi oligoelemetelor?
8. Care este mecanismul de acţiune a Gelului Hummel?
9. De ce are Gelul cu microfibre proprietăţi de purificare?
10. Care sunt avantajele consumării alimentelor şi băuturilor “vii”?
11. Care este rolul fibrelor?
13. Cum ajută Gelul cu microfibre detoxifierea?
14. De este benefic caracterul antioxidant?
15. De ce este importantă sănătătea florei şi mucoasei intestinale?
16. Cum poate Gelul cu microfibre sa actioneze asupra intregului organism?

1. Gelul cu microfibre poate fi consumat de copii si de femei insarcinate sau care alapteaza?
Da, Gelul cu microfibre poate fi consumat chiar si de catre copii cu virsta foarte frageda ( 2 luni), cit si de femeile insarcinate sau care alapteaza deoarece este natural si are doar efecte benefice asupra organismului.

2. Gelul cu microfibre contine substante chimice, conservanti sau aditivi?

Gelul cu microfibre NU CONTINE substante chimice, aditivi si nici conservanti astfel poate fi consumat chiar si de catre peroanele bolnave sau care sufera de boli cornice.

3. Ce gust are Gelul cu microfibre, poate fi consumat usor?
Gelul cu microfibre pe linga ca este foarte eficient poate fi consumat foarte usor deoarece are un gust foarte placut, este ca un gem de fructe.

4. Gelul cu microfibre are efecte adverse sau contraindicatii?
Nu are efecte adverse si nici contraindicatii. Totodata nu poate fi supradozat. Chiar daca consumam accidental o cantitate mare de gel nu ne afecteaza. Daca cantitatea consumata este foarte mare poate sa apara o senzatie de plin, de balonare sau fortare a abdomenului.

5. Trebuie sa bem multe lichide pentru a obtine rezultate?
Gelul cu microfibre poate fi consumat chiar si de catre persoanele care nu pot consuma multe lichide sau nu le este permis sa bea multe lichide.

6. Cum poate Gelul cu microfibre sa actioneze asupra intregului organism?
Există un singur răspuns: prin intermediul peretelui intestinal se curăţă şi sângele, iar dacă sângele nostru este purificat, acelaşi lucru se întâmplă şi cu celulele. Pe lângă aceasta, se regenerează şi flora intestinală împreună cu cele 14 tulpine prebiotice şi probiotice (devenind primul remediu de acest gen în lume). Orice problemă a tractului digestiv se leagă de prezenţa unei bacterii, chiar dacă aceasta lipseşte de acolo sau este prezentă în cantităţi mici.

7. Care este rolul Gelului cu microfibre în absorbţia vitaminelor, mineralelor şi oligoelemetelor?
Gelul conţine şi o microfloră benefică organismului, care pregăteşte digestia. Deci gelul conţine microorganisme şi enzime digestive, biologic active. Vitaminele şi mineralele pregătite în prealabil de flora intestinală şi microflora benefică adăugată, întodeauna ajung în celule sub formă organică şi în proporţie adecvată. În acest caz ne ajunge şi o parte infimă din cantitatea zilnică de vitamine recomandate. Gelul poate înlocui şi mucoasa intestinală lipsă. Iar microflora activă din gel, benefică organismului, completează flora intestinală cu probiotice.

8. Care este mecanismul de acţiune a Gelului Hummel?
Acest biogel înlocuieşte mucoasa intestinală sănătoasă. Microflora activă din gel, benefică organismului, poate înlocui flora intestinală. Fibrele de celuloză din gel nu pot fi digerate, aşadar parcurg toata lungimea canalului digestiv, au o capacitate de legare excepţională, aşadar transmit vitaminele şi oligoelementele în mod constant (nu brusc) fibrelor intestinale. În acest fel făcând posibilă menţinerea nivelului de vitamine la o valoare constantă în plasma sanguină pentru un timp mai îndelungat.

9. De ce are Gelul cu microfibre proprietăţi de purificare?
Purificarea este una dintre cele mai importante misiuni a fibrelor din alimentele şi băuturile consumate de noi. Fibrele sunt constituite din mai multe firicele foarte subţiri, întizându-se pe o arie mai mare, suprafeţe de care se ataşează prin adsorbţie fizică, diferite particule mai mici. Deprafuitorul cu pene, tocmai din această cauză trebuie scuturat mai des, deoarece adună mai multe particule de praf.
Moleculele sunt de dimensiuni foarte mici, pentru reţinerea lor este nevoie de filamente foarte subţiri. Deşeurile inutile sunt dizolvate în apă, iar materialele toxice nesolubile ajunse în organismul nostru de obicei “hoinăresc” sub forma moleculară. Filamentele materialului fibros din organismul nostru, trebuie să fie foarte subţiri, ca să poată lega şi aceste molecule libere. Importanţa adsorbţiei fizice este că poate lega şi particule hidrofile şi hidrofobe.

10. Care sunt avantajele consumării alimentelor şi băuturilor “vii”?
Nu conţin conservanţi, iar vitaminele, oligoelementele şi enzimele sunt prezente sub o formă utilă, deci o formă care permite prelucrarea acestor elementele pentru organism. Pe lângă aceasta, poate fi important şi din punct de vedere al întăririi sistemului de apărare a aparatul digestiv.

11. Care este rolul fibrelor?
Fibrele sunt materii care ajută la adsorbţia uniformă şi prin legarea rezidurilor digestive curăţă tractul digestiv. Gelul cu microfibre conţine microfibre nedigerabile de celuloză, care sunt eliminate din corp după ce au legat rezidurile metabolice.

12. Care este rolul probioticelor?
Flora intestinală sănătoasă este formată din miliarde de bacterii şi ciuperci (fungi) benefice organismului. Ele ajută la digestie şi la formarea scaunului sănătos. Administrarea medicamentelor (mai ales al antibioticelor) şi consumul alimentelor cu conţinut ridicat de conservanţi ne distruge flora intestinală. În afara adsorbţiei incorecte, acesta poate avea mai multe consecinţe grave. Gelul cu microfibre conţine bacterii şi ciuperci (fungi) benefice organismului. Dacă sistemului digestiv i se administrează probiotice, atunci acesta ajută la multiplicarea bacteriilor benefice, întăreşte flora intestinală, care ”devorează” nutrienţii înaintea patogenilor, împiedicând în acest fel multiplicarea lor.

13. Cum ajută Gelul cu microfibre detoxifierea?
Gelurile în general sunt adezivi buni, au aderenţă bună pe diferite suprafeţe, conţin mulţi solvenţi, solvenţii dizolvă impurităţile lipite de diferite suprafeţe, gelul le leagă, deoarece are capacităţi bune de difuziune şi de conjugare, după care sunt eliminate împreună. Aşadar este capabil să dizolve şi să elimine impurităţile mai vechi de pe peretele intestinal, deci participă la procesul de detoxifiere. Aceste impurităţi vechi intoxică organismul, eliminarea lor înseamnând detoxifierea organismului. Celuloza microbiană dizolvă până şi fecalele depozitate de ani de zile.

14. De este benefic caracterul antioxidant?
Împiedică îmbătrânirea şi multiplicarea unor celule cancerigene. Datorită conţinutului de vitamina C, Gelul cu microfibre întăreşte sistemul imunitar, iar caraterul lui antioxidant favorizează pozitiv procesele oxidative din organism.

15. De ce este importantă sănătătea florei şi mucoasei intestinale?
În timpul digestiei, zilnic producem aproximativ 4 kilograme de mucoasă intestinala, care ne protejează şi purifică organismul. Această mucoasă conţine aproximativ 6 miliarde de ciuperci şi bacterii benefice organismului, ceea ce numim floră intestinală. Flora intestinală ne pregăteşte în prealabil nutrienţii pentru digestie şi ne protejează împotriva multiplicării si colonizării bacteriilor şi fungilor patogene.
În gelul probiotic Dr. Hummel, gelul reprezintă mucoasa intestinală, iar probioticul flora intestinală. Mucoasa asigură protecţia peretelui intestinal, absenţa acesteia poate conduce la ulceraţia sau formarea rănilor pe peretele intestinal.

16. De ce purifică mai bine microfibrele, decât fibrele vegetale ?
Fiindcă sunt mai subţiri. Microfibrele microbiene pot fi chiar şi de 1000 de ori mai subţiri decât fibrele vegetale. Diferenţa este atit de mare, ca între părul uman şi crengile unui tufiş. Suprafaţa totală a microfibrelor este mult mai mare, în acest fel pot lega reziduri metabolice in cantităţi mai mari chiar daca sint de mărimi mai mici.

Atentionare: Marturiile si experientele pozitive prezentate de utilizatorii gelului cu microfibre si probiotice Dr. Hummel precum si comentariile medicilor si pacientilor prezentati in pagina noastra nu pot fi considerate dovezi. Orice efect benefic asupra organismului uman de asemenea nu poate fi considerat efect terapeutic. Fiecare organism uman este diferit astfel raspunde diferit in urma consumului gelului probiotic cu microfibre.

Acest produs nu are intentia de a diagnostica, trata, preveni nici un fel de boala!

Marturiile prezentate pe site-ul nostru reprezinta experientele pozitive autentice si reale primite de la clientii nostri care au consumat Gelul probiotic cu microfibre Dr.Hummel fiind publicate cu acordul lor.

Continutul website-ului nostru a fost inspirat din literatura de specialitate publicata de medici, cercetatori si terapeuti care practica medicina naturista. ellness Plus International - Toate drepturile rezervate.